Ο Καρατζαφέρης, τα σπίτια και οι μπαμπάδες του.

Έχουν γίνει θέμα τα 24 σπίτια του προέδρου του Λα.Ο.Σ, ότι είναι, λέει, πολλά, και που τα βρήκε, αφού τα εισοδήματα του δεν δικαιολογούν τέτοιες επενδύσεις.


Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι ένας άνθρωπος δεν έχει μόνο την περιουσία που με τον τίμιο ιδρώτα του αποκόμισε αλλά και την περιουσία του που του αφήσαν οι διάφοροι συγγενείς του.


Αν κρίνω λοιπόν από την ιδεολογία του Καρατζαφύρερ, ο πατέρας και ο θειός του πρέπει να κάναν μεγάλες business την εποχή της κατόχης από τους Γερμανούς ως μαυραγορίτες, τότε που ένα αυγό κόστιζε ένα χρυσό δόντι και μια παλέτα αυγά σπίτι ολάκερο. Ε, δε θα πούλησε κ' 24 παλέτες ο μπαμπάς του Καρατζαχέρι-χέρι;

Αμάν πια με τα σκάνδαλα σας...

2 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

1. Νά 'σαι καλά που "αποθησαύρισες" αυτήν την αφίσσα του Μαυροτζαφέρη, η οποία στους τοίχους δεν επιβίωσε πάνω από βδομάδα. Έπεσε χάχανο και την απόσυραν-αντικατέστησαν με άλλη, με την ίδια φωτογραφία του αλλά χωρίς γάντι μποξ.

2. "Σκάνδαλο" {κάτι που προκαλεί γιατί ξεφεύγει από τις συνήθεις πρακτικές και "ήθη"} θα ήταν, αν δεν ήταν πολύ πλούσιος ο Μ/τζ.
2.1. Αναφέρεις τους δοσίλογους/μαυραγορίτες και ξεχνάς πως υπήρξαν και κάποιες άλλες «συνομοταξίες» στο μεσοδιάστημα:
2.2. Αυτοί που "ροκάνισαν" το σχέδιο Μάρσαλ.
2.3. Κάτι λίγοι {αλλά εκλεκτοί...} αποστατικοί...
2.4. Πάρα πολλά, αμέτρητα, τσιράκια των χουνταίων, που έφαγαν, εθνικώς, το καταπέτασμα, αλλά τη γλίτωσαν με το καραμανλικό "στιγμιαίο".
2.5. Τα πασοκικά "νέα τζάκια".
2.6. Οι κουμπαρονταβατζήδες τώρα {οι ληστές των ασφ. Ταμείων είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου}

3. Καλό κουράγιο!

4. Συναγωνιστή,
αποστήθισε τα, διάδωσέ τα, γιατί χανόμαστε!

博爱 - 裁军 - 和平
μπό άϊ – τσάϊ τζούν – χέ πίνγκ

ο φίλος σου 拿破仑 προειδοποιεί:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ενώ ο πρωτα(θ)λητισμος...
ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ και στην ΥΓΕΙΑ και στο ΗΘΟΣ
-----------
Υ.Γ.: Η συνήθης "υπογραφή", παρέλκει.
Υ.Γ.2: Το "barracuda" υπάρχει λόγος που το γράφεις αλλοιώς;

Unknown είπε...

Ο πατέρας και ο παππούς του Καρατζαφέρη ήτανε γνωστοί τοκογλύφοι και τσιφλικάδες. Τα κέρατα τους είχανε. Αυτά τυχαίνει να τα ξέρω γιατί η γιαγιά μου έμενε για κάποιο διάστημα στον πάνω όροφο απ' τον Καρατζαφέρη, όταν ο Γιωργάκης έμπαινε στην εφηβεία.

ΥΓ. Ένα απ' τα επαγγέλματα του Καρατζαφέρη πριν γίνει δημοσιογράφος: Έφερνε "μοντέλα" από το ανατολικό μπλοκ. Αυτά τα "μοντέλα" πιστεύει κανείς σας ότι έκαναν πασαρέλα; (ρητορική ερώτηση)

ΥΓ2. Ξέχασα να σας πω (αν και μάλλον το έχετε καταλάβει). Ο Γιωργάκης στην γειτονιά δεν φημιζόταν και τόσο για την ευφυΐα του. Πιο πολύ φημιζόταν για τις τσιρίδες του όταν τον έδερνε ο αδελφός του...