Θ-εμετός!


...χθες ο "μίστερ" από πάνω, εθεάθη κατ' Ευελπίδων μεριά, μαζί με κάτι πρώην αποτυχημένους πολιτικούς, νυν δικηγόρους της πλάκας, προκειμένου να απολογηθεί (γιατί, τί έκανε;) για τη γνωστή υπόθεση του dvd... Οι δημoσιοκάφροι απ' έξω τον περιμέναν για να κλέψουν μία δήλωση, ένα χαμόγελο του εμετού, από αυτόν τον σπουδαίο Έλληνα. Δυστυχώς όμως ήταν αρρωστούλι το τσαμένο και ζήτησε μία μέρα ακόμα, μπας και αισθανθεί καλύτερα και καταφέρει να πείσει τους δικαστές για την αθωότητα του. Ευτυχώς που δε τους είπε πως τον πονάει η κοιλιά του, όπως λέγαμε εμείς στη δασκάλα, όταν αργούσαμε να πάμε στο μάθημα.

Είναι προφανές ότι ο "μίστερ" δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια να πείσει τα δικαστικά "όργανα" για την ειλικρίνεια του και πήρε την αναβολή για μια μέρα. Έτσι κατά την έξοδο του από τα δικαστικά μέγαρα, με κόπο και ιδρώτα κατάφερε να κάνει την ακόλουθη βαρυσήμαντη δήλωση..."δεν έχω να κάνω κάνενα σχόλιο...η Ισπανία κέρδισε δίκαια...!"

Μια ζωή μαλακίες δηλαδή, από τον πρύτανη της γελοιότητας και της άκρατης καφρίλας...Δεν είναι προφανώς σε θέση να πάρει τίποτα στα σοβαρά, ούτε καν τη πιθανότητα φυλάκισης του (αμην Παναγιά Μου!). Ισως βέβαια γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό.

Τρομερή εντύπωση μου έκαναν και κάτι δημοσιογραφίσκες που τη στιγμή που ο λεγάμενος ήταν έτοιμος να κάνει τη δήλωση εκείνες του χαμογελούσαν, λες και περιμέναν να ακούσουν κανά καινούργιο ανέκδοτο για ξανθιές, σαν αυτά που έγραφε πριν χρόνια στη "Μαύρη Τρύπα" της Ελευθεροτυπίας... Ίσως πάλι, απλά να γελούσαν με τα μούτρα του...

Δε ξέρω ποιός είναι ο πραγματικός αντίκτυπος της παρουσίας αυτού του "ανθρώπου" στα τηλεοπτικά και, κατ' επέκταση, κοινωνικά δρώμενα, αλλά είμαι βέβαιος, ότι σε μερικά χρόνια όταν πιά θα πάψει να εμφανίζεται δημόσια, οι "ιστορικοί του μέλλοντος" θα καταπίνουν δραμαμίνες όταν θα αναφέρουν τ'όνομα του...

Ας ελπίσουμε, έστω και τώρα να τον "ξεράσει" το σύστημα...

3 σχόλια:

Tigran είπε...

Και που ασχολούμαστε μαζί τους... πάλι χάρη τους κάνουμε. Ας πάψουμε όλοι να δίνουμε βάση και σημασία στον κάθε τηλεβλάκα και σίγουρα τα πράγματα θα ειναι καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι ο εν λόγω μίστερ..
το πρόβλημα είναι οι πλάτες του εν λόγω κυρίου όπως και των υπολοίπων που όλοι παρέα απαρτίζουν ένα σύστημα διαφθοράς εις βάρος όλων εμάς που τους ανεχόμαστε..
Φυσικά τόσο καιρό μετά στην υπόθεση του περιβόητου πολύχρωμου dvd οι απαντήσεις δεν δόθηκαν..
Και γιατί να δωθούν άλλωστε?
Τα συρτάρια έχουν χώρο για πολλές ακόμα υποθέσεις που τυχαία φτάνουν στο φως της δημοσιότητας...
Δημοσιογράφοι και δημοσιοκάφροι ,πολιτικοί και κυβέρνηση(δεν είναι τυχαίο που η πολιτική στο Βυζάντιο ήταν η πόρνη) απλά δρουν ανεξέλεχτα χωρίς κανέναν να τους ελέγχει..
Ο κόσμος έχει εξαιρετικά μικρή βραχύχρονη μνήμη η οποία δεν μπορεί να απομνημονεύσει τόσα σκάνδαλα και ιστορίες διαφθοράς οπότε αναγκαστικά ξεχνάει..
Αναβολή στην αναβολή λοιπόν μέχρι την...τελική αναβολή..!
Και που κράτησε τόσο καιρό αυτή η ιστορία ήταν ένεκα του..σασπένς!
Μπρος για την επόμενη Ζαχοπουλειάδα που θα κάνει την τηλεθέαση να πάρει τα πάνω της και τους Ελληνες να ψάχνουν την κλειδαρόπορτα..
Αυτά τα λίγα είναι και περασμένη η ώρα..
Ωραία προσπάθεια Δημήτρη και καλή συνέχεια!
(Ηρώ Α. facebook)

Dims είπε...

σωστες σκεψεις ηρω...
σ'ευχαριστω πολυ για τη συμμετοχη...
και τον tigran ευχαριστω βεβαια. Τις πιο πολλες φορες οι αποψεις του (ειδικα στο gtvs) με βρισκουν σχεδον παντα συμφωνο.