Πάμε να φύγουμ' από 'δω...

Το 87,7% του εργαζόμενου πληθυσμού στην Ελλάδα σύμφωνα με έγκυρη έρευνα της Manpower θα άλλαζε ευχαρίστως και χωρίς πολλά πολλά την δουλειά του με μία άλλη, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό για περισσότερα χρήματα. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι νέοι Έλληνες σκέφτονται σοβαρά τον ξενιτεμό προκειμένου να βρούν μία πιό αξιοπρεπή δουλειά με αποδοχές ανάλογες των προσόντων τους, γιατί το σύστημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να τους προσφέρει ανάλογο εργασιακό περιβάλλον.

Δηλαδή στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, της οικογένειας των ισχυρών (ειρωνία είναι, μη βαράτε), ο νέος πληθυσμός θέλει...να την κάνει!

Αφού ευχηθώ σε όλους όσους θέλουν να φύγουν, ταχεία αναχώρηση (και με τα διαβατήρια στα δόντια), θα ήθελα να αναφέρω το γεγονός ότι ουδείς απο τα 300 χαϊβάνια της Βουλής δείχνει να ντρέπεται γι' αυτό.

ΝΔ και ΠαΣοΚ ασχολούνται με το πώς δεν θα μπουν στη φυλακή, ο ΣυΡιζΑ φωνάζει, όπως φώναζε και όταν ήταν εκτός Βουλής, το ΚΚΕ θέλει να κάνει επανάσταση με σφυροδρέπανα και ο ΛαΟΣ θέλει να κάνει πόλεμο με τους "άπιστους". Βέβαια να δω ποιοί θα πολεμήσουν στην Ελλάδα, αφού θα την έχουν κάνει όλοι για Βορρά.

Ένα κράτος που δεν είναι άξιο να κρατήσει τους ικανούς πολίτες του στις τάξεις του είναι αναξιοπρεπές, αναξιοκρατικό, διεφθαρμένο και χωρίς κανένα μέλλον.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσόστομε....