Wild Turkey.

Τους τελευταίους μήνες στη γειτονική και φίλη χώρα, γίνεται κακός χαμός! Από τη μία ο στρατός και από την άλλη οι Ισλαμιστές. Η Σκύλα κι η Χάρυβδη... Πού θα πάει άραγε το πράμα; Θα καταφέρουν τελικά να φαγωθούν μεταξύ τους;

Αρχικά να εξηγηθώ ότι δε γράφω με ίχνος ρατσισμού για τους φίλους μας τους Τούρκους, που στο κάτω κάτω και καλή ομάδα έχουν στο ποδόσφαιρο και ενίοτε ρίχνω και καμιά ματιά στη "Ναζλί"... μια χαρά.


Η κατάσταση τους όμως έχει φτάσει στο μη παρέκει. Τη στιγμή που προσπαθούν να μας πείσουν για τις καλές και δημοκρατικές τους προθέσεις, ο "κοσμικός" στρατός οργάνωνε πραξικοπήματα εναντίον του "σκοταδιστικού" αλλά δημοκρατικά εκλεγμένου ισλαμικού κόμματος, το οποίο μάχεται για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, που όμως θα φοράει μπούργκα και μαντήλα. Οι "κοσμικοί" Τούρκοι τα ακούνε αυτά και τους σηκώνεται η τρίχα, οπότε αφήνουν το στρατό να βγάλει τα "προοδευτικά" κάστανα απ' τη φωτιά, ακόμα και αν στο τέλος μείνουν εκτός Ευρώπης. Το επιπλέον πρόβλημα για τους "προοδευτικούς" είναι ότι οι Ισλαμιστές εκτός από προσευχές στη Μέκκα κάνουν και πολλά παιδιά, που τους καθιστά μεγάλη πλειοψηφία στη χώρα. Μύλος!

Αυτά βλέπει η Ευρώπη και κάνει τη "Χριστιανική" της προσευχή.

Αίφνης σήμερα, κάποιοι κάναν επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία. Τρομοκρατία λένε οι Αμερικάνοι. Δε ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εμένα μου βρωμάει προβοκάτσια.

Σ'αυτό το μπάχαλο τών "κοσμικών" κεμαλιστών, των "σκοταδιστών" ισλαμιστών και των νεόκοπων μπόνους "τρομοκρατων", η Wild Turkey ελπίζει να σηκώσει κεφάλι. Αμ δε...

Εγώ απλά απορώ πώς αντιδρούν σ'όλα αυτά οι μορφωμένοι - προοδευτικοί - ψύχραιμοι Τούρκοι...


dayanisma kardes!

Δεν υπάρχουν σχόλια: