Όλο και χειρότεροι...

Aπό την υπόθεση "νoθείας" που κατήγγειλε το ΠαΣοΚ τις προηγούμενες μέρες έβγαλα τα ακόλουθα συμπεράσματα.

1. Κάποιες μέρες πριν το δώσουν στη δημοσιότητα το διατυμπάνιζαν ως μέγα σκάνδαλο που θα κάνει πάταγο. Ένα τόσο σοβαρό θέμα (κατά τους ίδιους) δεν θα έπρεπε να περιμένουν να το βγάλουν στη φόρα μόλις επέστρεφε και ο τελευταίος Έλλην τουρίστας από τις διακοπές του, αλλά αμέσως, προκειμένου ο κάθε αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του. όποιες κι αν είναι αυτές. Το γεγονός όμως ότι το ΠαΣοΚ περίμενε να εκμεταλλευτεί το θέμα "τηλεοπτικά" δείχνει ότι η μοναδική του έγνοια ήταν να γίνει σούσουρο στα τηλεπαράθυρα των καναλιών. Όσο για την προαναγγελία ενός σκανδάλου, είναι προφανές ότι το κόμμα έψαχνε με ποιό τίμιο ή άτιμο τρόπο θα "ταπεινώσει" περισσότερο την κυβέρνηση στα μάτια των "τηλεψηφοφόρων".

2. Το ΠαΣοΚ στα πλαίσια, του να μας πείσει για τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης "νoθείας" έλεγε και ξανάλεγε ότι τα ανώτατα στελέχη της Κυβέρνησης, δικτακτορικά, αλλοίωσαν και ακύρωσαν τη βούληση των βουλευτών που είχαν διαφορετικές απόψεις και θέσεις από τη γραμμή του κόμματος, στην πιο σημαντική ψηφοφορία του κοινοβουλείου, σε αυτή της αναθεώρησης του Συνταγματος. Το ΠαΣοΚ δίνει τόσο μεγάλη σημασία σε αυτές τις "γιορτές της Δημοκρατίας" που σε εκείνη την ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ήταν ΑΠΩΝ!!!

3. Οι δεξιοί για μια ακόμη φορά απέδειξαν σε όλους μας πόσο Καραγκιόζηδες είναι με το να κάνουν μπάχαλο τη διαδικασία της ψηφοφορίας μπροστά στη κάμερα της Βουλής. Το ότι αλλάχθηκαν τα ψηφοδέλτια των βουλευτών είναι σίγουρο, αλλά κανείς δε λέει ότι όταν ο Αγοραστός είδε τα "εκτός γραμμής" τα έκανε πάσα στη κυρία με τα άσπρα και εκείνη με τη σειρά της τα "διόρθωσε" με τη σύμφωνη γνώμη των ανταρτών βουλευτών που χαζοί δεν είναι, και δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια.

4. Οτιδήποτε γίνεται σε αυτή τη χώρα από τα κόμματα (από όλα τα κόμματα) δεν γίνεται επι της ουσίας, αλλά επί της εικόνας. Και η εικόνα είναι μαύρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: